Opinie Etoricoxib Teva

Jakie są Wasze doświadczenia ze stosowaniem Etoricoxib Teva w leczeniu chorób reumatycznych, zwyrodnieniowych stawów czy napadów dny moczanowej? Czy zauważyliście wyraźną poprawę w zmniejszeniu bólu, sztywności stawów i obrzęków, a także poprawę komfortu codziennego funkcjonowania? Jakie skutki uboczne pojawiły się u Was podczas terapii – np. bóle głowy, podwyższone ciśnienie tętnicze, obrzęki, niestrawność czy dolegliwości żołądkowe? Wasze opinie mogą być bardzo pomocne dla osób, które rozważają rozpoczęcie leczenia Etoricoxibem Teva lub szukają doświadczeń innych pacjentów z podobnymi schorzeniami.

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

Biorę go od kilku miesięcy na bóle stawów związane z chorobą zwyrodnieniową kolan. Wcześniej próbowałam ibuprofenu i diklofenaku, ale zawsze miałam problemy z żołądkiem, a tutaj jest zdecydowanie lepiej. Tabletka zaczyna działać dosyć szybko, u mnie po około 30–40 minutach ból jest wyraźnie mniejszy i mogę normalnie chodzić czy zrobić zakupy bez tego ciągłego uczucia „ciągnięcia” w kolanie.