Opinie Xanax

Jak oceniacie efekty stosowania Xanaxu i czy doświadczyliście jakichś skutków ubocznych? Wasze opinie mogą być cennym wsparciem dla osób zmagających się z lękiem i stanami napięcia – każda historia ma znaczenie!

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

Od dzieciństwa cierpię na uogólnione zaburzenie lękowe (GAD) po wczesnej utracie rodzica. Mój pierwszy atak paniki miał miejsce w wieku 12 lat, kiedy nagle nie mogłem oddychać. Po wielokrotnych traumatycznych doświadczeniach rozwinąłem awersję społeczną, która szybko przekształciła się w ciężką agorafobię. Bez tego ratującego życie leku nigdy nie byłbym w stanie mieć kariery muzycznej, znaleźć małżonka i prowadzić normalnego życia. Dni, w których używam tego leku, są 100 razy bardziej produktywne i pełne radości. Mam dość widzenia tylko negatywnej propagandy na temat Xanaxu. Jeśli jesteś odpowiedzialnym dorosłym, który używa go prawidłowo, nie jest szkodliwy. Jeśli codziennie przyjmujesz lek na serce i utrzymuje cię on w zdrowiu, czy jesteś od niego ‘uzależniony’? Tak samo jest z lękiem. Zdrowie psychiczne jest tak samo poważne jak fizyczne. To, że niektórzy go nadużywają, nie oznacza, że należy osądzać tych, którzy używają go prawidłowo. Doceniam wszystko, co ten lek dla mnie zrobił!