Opinie Dicloberl

Jakie są Wasze doświadczenia ze stosowaniem leku Dicloberl? Czy zauważyliście poprawę w łagodzeniu bólu i stanów zapalnych związanych z chorobami reumatycznymi, takimi jak reumatoidalne zapalenie stawów czy choroba zwyrodnieniowa stawów? Czy lek okazał się skuteczny w przypadku pourazowych stanów zapalnych i obrzęków? Czy wystąpiły u Was jakieś skutki uboczne, na przykład dolegliwości żołądkowo-jelitowe, bóle głowy czy zawroty głowy? Wasze opinie mogą być cennym wsparciem dla osób rozważających terapię tym lekiem – każda historia ma znaczenie!

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

Stosowałam Dicloberl w czopkach, bo miałam bardzo silne bóle pleców i żołądek dość wrażliwy na tabletki. Na początku trochę się obawiałam tej formy, bo nigdy wcześniej nie używałam czopków, ale okazało się, że nie ma się czego bać. Po aplikacji ból zaczął ustępować już po około 30-40 minutach, co naprawdę mnie zaskoczyło – działa szybciej niż tabletki, przynajmniej u mnie.

Nie miałam żadnych skutków ubocznych, a mój żołądek się nie buntował, co często zdarzało się przy lekach przeciwbólowych w formie tabletek. Trochę niezręczna jest sama aplikacja, ale efekt był tego wart. Stosowałam przez kilka dni i ból zniknął całkowicie. Jeśli ktoś ma problemy z przewodem pokarmowym, to polecam spróbować, bo dla mnie to była świetna alternatywa.