Opinie Diprosalic

Jakie są Wasze doświadczenia ze stosowaniem leku Diprosalic w leczeniu problemów skórnych, takich jak łuszczyca, atopowe zapalenie skóry czy uporczywe wypryski? Czy zauważyliście poprawę – np. złagodzenie świądu, zmniejszenie zaczerwienienia, ustąpienie łuszczenia się skóry? Jak długo trwało, zanim pojawiły się efekty? Czy wystąpiły jakieś skutki uboczne, takie jak pieczenie, podrażnienie, przesuszenie skóry, rozstępy albo przebarwienia? A może lek zadziałał szybko i skutecznie bez żadnych problemów? Wasze opinie mogą pomóc osobom, które dopiero zaczynają terapię Diprosalikiem lub szukają skutecznego rozwiązania dla swojej skóry.

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

Zalecono mi Diprosalic na swędzące zmiany skórne – głównie na nogach i górnej części pleców. Dodatkowo miałam nakładać balsam nawilżający na całe ciało. Na początku maść zadziałała – zmniejszyło się zaczerwienienie i swędzenie w miejscach, gdzie wcześniej były zmiany.

Niestety po kilku dniach stosowania dostałam silnego wysypu swędzących plam na dolnych plecach, szyi i górnej części klatki piersiowej. Na te nowe ogniska Diprosalic w ogóle nie działał. Mam wrażenie, że mogłam się uczulić na ten lek, więc przerywam stosowanie i umówiłam się na wizytę kontrolną u lekarza.