Czy Mozarin stosuje się na nerwice?

Tak, Mozarin jest stosowany w leczeniu nerwic, w tym zaburzeń lękowych i nerwicy lękowej.

Temat jest powiązany z: https://medyk.online/lek/mozarin/czy-mozarin-stosuje-sie-na-nerwice

Hej, mam pytanie. Dostałam Mozarin, bo podobno pomaga na nerwicę. Ale serio? Bo ja mam takie nerwy, że wszystko mnie stresuje – nawet jak ktoś napisze mi wiadomość, to już czuję ścisk w żołądku. Jak ktoś dzwoni – panika. Na ulicy tłum ludzi? Już mnie boli głowa. Czy ten lek faktycznie coś daje? Bo ja nie wiem, czy mam czekać na cud, czy po prostu przywyknąć, że tak już będzie zawsze. Ktoś brał i może powiedzieć, jak to u niego było?

Wiem, co czujesz. Też tak miałam. Ciągle spięta, serce wali jak oszalałe, byle dźwięk mnie drażnił. Jak dostałam Mozarin, to na początku nic nie czułam. Tydzień, dwa… myślę: bez sensu. Ale po miesiącu coś się zaczęło zmieniać. Nadal miałam stresy, ale już jakby słabsze. Jak ktoś zadzwonił, to nadal się denerwowałam, ale już nie tak mocno. Jak szłam do sklepu, nie miałam wrażenia, że wszyscy na mnie patrzą. Powoli, ale pomogło. Więc jeśli się zastanawiasz – spróbuj. Daj temu trochę czasu.

Kochana, miałam to samo! Człowiek chodzi jak bomba zegarowa, wszystko go wkurza, stresuje, serce wali, ręce się trzęsą. Dostałam Mozarin i pierwsze dni? Nic. Drugie? Nic. Ale po kilku tygodniach nagle… łatwiej. Jakby ktoś ściszył ten wewnętrzny hałas w głowie. Nadal się denerwuję, ale już nie tak, żeby mnie to rozkładało na łopatki. Więc tak, na nerwicę pomaga – ale powoli. Nie od razu, ale jak już zacznie działać, to życie jest lżejsze. Daj mu szansę, może u Ciebie też zadziała!