Opinie Asentra

Około sześć tygodni temu zaczęłam przyjmować Asentrę w dawce 25 mg z powodu uogólnionego zaburzenia lękowego (GAD), łagodnej depresji oraz pewnych objawów PTSD i OCD. Zanim przeczytasz dalej, pamiętaj, że moje doświadczenia mogą różnić się od Twoich – tak jak każda opinia, którą znajdziesz. Nie bój się zacząć. Ten lek naprawdę pomaga.

Nie zauważyłam dużej zmiany w swoim ogólnym nastroju, ale Asentra pomogła mi zredukować fizyczne objawy lęku i lepiej radzić sobie ze stresem. Stopniowo zaczęłam znowu cieszyć się rzeczami, które kiedyś sprawiały mi przyjemność. Nadal zdarzały się gorsze dni, ale ogólnie funkcjonowałam dobrze, byłam bardziej produktywna, choć moje nastawienie do życia nadal nie było idealne.

Efekty uboczne, których doświadczyłam: bezsenność, codzienne bóle głowy przypominające kaca, drżenie rąk, wzmożona depresja w pierwszym tygodniu, zmniejszony apetyt, zmiany w cyklu miesiączkowym i obniżone libido.

Ale to tylko moje doświadczenie. Nie bój się spróbować – ludzie częściej zostawiają negatywne opinie, a ja chciałam podzielić się swoją historią, żeby pomóc innym. Trzymam za Ciebie kciuki! Dasz radę!