Opinie Bactrim

Jakie są Wasze doświadczenia z lekiem Bactrim? Czy zauważyliście poprawę w leczeniu infekcji bakteryjnych, takich jak zakażenia dróg moczowych, oddechowych czy przewodu pokarmowego? Czy wystąpiły u Was jakieś skutki uboczne, na przykład nudności, bóle głowy czy reakcje alergiczne? Wasze opinie mogą być cennym wsparciem dla innych osób stosujących ten lek – każda historia ma znaczenie!

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

Po tygodniu męczących i bolesnych objawów infekcji dróg moczowych poszedłem do lekarza, który przepisał mi Bactrim na 7 dni. Nie mam ubezpieczenia, ale dzięki kuponowi udało mi się kupić 14 tabletek za 7 dolarów. 30 minut po zażyciu pierwszej tabletki uczucie parcia na pęcherz ustąpiło. Podczas wizyty w toalecie prawie nie odczuwałem bólu. Jestem na trzecim dniu kuracji i czuję się prawie normalnie. Parcie zniknęło, a ból przy oddawaniu moczu ustąpił. Jedynymi skutkami ubocznymi, jakie zauważyłem, są lekki spadek apetytu oraz niewielki ból szyi i stawów w dłoniach. W skali od 1 do 10 oceniam te objawy na 3. Wiem, że wiele opinii o tym leku jest niepokojących, ale pamiętajmy, że każdy organizm reaguje inaczej, nawet jeśli chodzi o tolerancję bólu. T