Opinie Bilaflex

Jakie są Wasze doświadczenia ze stosowaniem leku Bilaflex przy alergicznym nieżycie nosa lub pokrzywce? Czy zauważyliście realną poprawę – mniejsze kichanie, mniej łzawiące oczy, zredukowany świąd lub ustąpienie wysypki? Jak długo trwało, zanim lek zaczął działać i czy efekt był utrzymujący się przez cały dzień? Czy pojawiły się u Was jakieś skutki uboczne, takie jak senność, zawroty głowy, suchość w ustach albo zmęczenie? A może zauważyliście, że lek dobrze się toleruje i nie wpływa negatywnie na codzienne funkcjonowanie, np. prowadzenie auta czy skupienie w pracy? Wasze opinie mogą być bardzo pomocne dla osób, które dopiero rozważają rozpoczęcie leczenia Bilaflexem i zastanawiają się, czy rzeczywiście warto po niego sięgnąć. Podzielcie się swoimi doświadczeniami – nawet te drobne obserwacje potrafią bardzo pomóc innym w podjęciu decyzji.

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

U mnie Bilaflex sprawdził się świetnie. Od lat mam problemy z alergią sezonową – jak tylko zaczynało pylić, to od razu cieknący nos, ciągłe kichanie i swędzące oczy, których nie dało się przetrzeć. Wcześniej brałam loratadynę i cetyryzynę, ale działały tak sobie, a do tego czułam się po nich otępiała i ospała przez pół dnia.

Z Bilaflexem było inaczej – biorę jedną tabletkę rano, na czczo (tak mi powiedział lekarz, żeby lepiej się wchłaniał) i już po około godzinie czuję ulgę. Nos przestaje cieknąć, oczy nie swędzą, a co najważniejsze – w ogóle nie czuję się senna. Mogę spokojnie pracować przy komputerze, jeździć autem, normalnie funkcjonować.

Jedyne co zauważyłam, to czasem lekką suchość w ustach, ale to naprawdę nic w porównaniu z tym, co przeżywałam w czasie silnych objawów alergii.