Opinie Bilagra

Jakie są Wasze doświadczenia ze stosowaniem leku Bilagra? Czy zauważyliście poprawę w łagodzeniu objawów alergii? Jakie skutki uboczne wystąpiły podczas terapii? Wasze opinie mogą być niezwykle pomocne dla osób rozważających rozpoczęcie leczenia lub borykających się z podobnymi wyzwaniami.

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

Biorę Bilagrę od dwóch miesięcy i u mnie sprawdza się świetnie. Mam całoroczne alergiczne zapalenie nosa, praktycznie codziennie rano męczyły mnie napady kichania, swędzenie nosa i zatkane zatoki – nie pomagały mi inne leki, które albo usypiały, albo działały tylko przez chwilę. Bilagra mnie nie otumania, biorę jedną tabletkę rano na czczo i przez cały dzień mam spokój. Zauważyłam też, że mniej swędzą mnie oczy, a wcześniej to była masakra – czerwone, opuchnięte i łzawiące prawie codziennie. Co ważne, nie czuję po niej senności, więc mogę normalnie funkcjonować, pracować i prowadzić samochód. Dla mnie duży plus, że nie trzeba brać kilku tabletek dziennie, tylko jedną – no i nie zapycha nosa jak niektóre aerozole. Zdecydowanie zostaję przy niej, póki działa.