Jakie są Wasze doświadczenia ze stosowaniem leku Bilant w leczeniu objawów alergii – takich jak katar sienny, swędzenie oczu, łzawienie czy pokrzywka skórna? Czy zauważyliście szybką poprawę i ulgę w codziennym funkcjonowaniu? A może efekt był słabszy, niż się spodziewaliście? Jakie działania niepożądane pojawiły się u Was – np. senność, zawroty głowy, ból głowy, suchość w ustach czy uczucie zmęczenia? Wasze opinie mogą być bardzo pomocne dla osób, które dopiero rozważają rozpoczęcie leczenia Bilantem i zastanawiają się, czego mogą się spodziewać.
U mnie Bilant sprawdził się bardzo dobrze. Męczyłam się od lat z alergią sezonową – wiosna i lato to był koszmar: ciągły katar, swędzące oczy, kichanie i uczucie zatkanego nosa. Wcześniej brałam loratadynę i cetyryzynę, ale po kilku godzinach przestawały działać albo robiłam się po nich senna. Z Bilantem jest zupełnie inaczej – biorę jedną tabletkę rano i mam spokój cały dzień, a co najważniejsze – nie jestem otumaniona.
U mnie żadnych skutków ubocznych nie było, nawet suchości w ustach czy zawrotów głowy. Czuję się normalnie, mogę pracować, jeździć autem i funkcjonować bez problemu. Dla mnie to ogromna ulga, bo wreszcie nie muszę się męczyć przez połowę roku.
Polecam każdemu, kto nie radzi sobie z alergią. Warto spróbować, bo naprawdę może odmienić komfort życia.