Opinie Cerazette

Jakie są Wasze doświadczenia ze stosowaniem leku Cerazette? Czy zauważyliście poprawę w zakresie kontroli cyklu menstruacyjnego oraz jakie skutki uboczne wystąpiły podczas terapii? Wasze opinie mogą być niezwykle pomocne dla osób rozważających rozpoczęcie stosowania tego środka antykoncepcyjnego lub borykających się z podobnymi wyzwaniami.

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

Rozumiem, że leki działają na każdego inaczej, ale dla mnie Cerazette to prawdziwe wybawienie. Dołączyłam do internetowej platformy medycznej, gdzie przepisano mi ten środek. Po przeczytaniu opinii byłam przerażona perspektywą jego przyjmowania. Poprosiłam nawet o inny preparat, ale poinformowano mnie, że mój ubezpieczyciel nie pokrywa kosztów innych marek. Z natury jestem osobą, która często czuje się smutna i emocjonalna, z huśtawkami nastroju. Nie miałam wyboru, więc zaczęłam brać Cerazette i, o rany, nigdy nie czułam się bardziej normalnie. Budzę się wypoczęta i ogólnie czuję się znacznie spokojniejsza. To moje pierwsze doświadczenie z doustną antykoncepcją hormonalną, mam 25 lat. Kiedyś próbowałam zastrzyku antykoncepcyjnego i nienawidziłam tego; byłam tak wściekła, że rzucałam talerzami z zmywarki o ścianę jak frisbee… Ale Cerazette po prostu uwielbiam. Nie wiem, czy to kwestia hormonalna i czy lek pomógł mi to zrównoważyć, ale w moim przypadku działa świetnie.