Opinie Chibroxin

Jakie są Wasze doświadczenia ze stosowaniem Chibroxin przy bakteryjnych zakażeniach oka, np. zapaleniu spojówek? Czy zauważyliście szybką poprawę – zmniejszenie ropnej wydzieliny, zaczerwienienia, pieczenia, uczucia piasku pod powiekami lub bólu? Jak długo u Was trwało, zanim Chibroxin zaczął wyraźnie działać i czy infekcja nie wracała po zakończeniu kuracji? Jakie skutki uboczne pojawiły się w trakcie stosowania – chwilowe pieczenie po zakropleniu, podrażnienie, łzawienie, przejściowe zamglenie widzenia czy reakcje alergiczne? Czy mieliście problem z regularnym dawkowaniem kropli w ciągu dnia (np. w pracy, poza domem)? Wasze opinie mogą być bardzo pomocne dla osób, które dopiero dostały receptę na Chibroxin i zastanawiają się, czego realnie mogą się po tym leku spodziewać.

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

U mnie Chibroxin zadziałał bardzo szybko. Miałam klasyczne bakteryjne zapalenie spojówek – ropna wydzielina, oko sklejone rano, mocne pieczenie i zaczerwienienie. Po pierwszym dniu stosowania było już widać poprawę, a po trzech dniach objawy prawie całkowicie zniknęły. Po zakropleniu przez chwilę szczypało, ale mijało po kilkunastu sekundach. Nie miałam żadnych innych skutków ubocznych. Ważne było dla mnie to, że lek naprawdę zatrzymał ropienie, bo wcześniej inne krople nie dawały rady.