Opinie Dasselta

Jakie są Wasze doświadczenia ze stosowaniem leku Dasselta w leczeniu alergii, takich jak katar sienny, uczulenie na roztocza, pyłki czy przewlekła pokrzywka? Czy zauważyliście realną poprawę – zmniejszenie kichania, wodnistego kataru, łzawienia oczu czy świądu skóry? Jak szybko zaczęły działać tabletki i jak długo utrzymywał się efekt? Czy podczas stosowania Dasselty pojawiły się u Was jakieś skutki uboczne, np. senność, ból głowy, suchość w ustach albo zmęczenie? A może lek okazał się dla Was wyjątkowo dobrze tolerowany? Podzielcie się swoimi opiniami – Wasze doświadczenia mogą pomóc innym osobom, które szukają skutecznego leku na alergię albo zastanawiają się, czy Dasselta będzie dobrym wyborem.

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

Miałam ogromny problem ze snem przez całą noc, a już następnego dnia po przyjęciu Dasselty poczułam ulgę. Najpierw ustąpił wodnisty katar, potem zniknęło pieczenie i swędzenie nosa. Ten lek naprawdę ułatwił mi życie – w końcu mogłam normalnie oddychać i odpocząć.

Mam sezonową alergię na pyłki i od około 6 lat biorę Dasseltę. Wcześniej próbowałam Zyrtecu, różnych tańszych zamienników i kilku innych leków, ale żaden nie działał. Dopiero gdy zaczęłam stosować Dasseltę, wszystko się zmieniło.

Działa świetnie – tak dobrze, że czasem zapominam, że w ogóle mam alergię. Jestem naprawdę wdzięczna, że alergolog polecił mi ten lek lata temu. Z całego serca polecam Dasseltę każdemu, kto ma problem z zatkanym nosem, katarem czy innymi objawami uczulenia na pyłki. To był dla mnie ogromny przełom.