Opinie Emanera

Jak oceniacie efekty stosowania Emanery i czy doświadczyliście jakichś skutków ubocznych? Wasze opinie mogą być cennym wsparciem dla osób zmagających się z dolegliwościami żołądkowymi, takimi jak zgaga, refluks czy wrzody, które rozważają stosowanie tego leku – każda historia ma znaczenie!

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

Od około 18 lat przyjmuję Emanerę z powodu silnej zgagi i refluksu, które częściowo były spowodowane spożywaniem określonych produktów. Z czasem nauczyłem się unikać tych pokarmów i rozpocząłem terapię Emanerą. Lek ten zmniejszył częstotliwość mojej zgagi i refluksu z prawie co drugiej nocy (bez leku) do około dwóch razy w miesiącu (z lekiem). Dzięki Emanerze moje życie uległo znaczącej poprawie. Zamiast siedzieć do 4 rano w łóżku, czekając, aż ból ustąpi i będę mógł się położyć (bez leku), teraz mogę spać spokojnie przez większość nocy (z lekiem). Zdecydowanie polecam Emanerę każdemu, kto może ją stosować. Wskazówka: unikaj pokarmów wywołujących objawy, takich jak czekolada, śmietana, tłuste potrawy, ciecierzyca, chrzan i musztarda.