Opinie Erdomed

Jak oceniacie efekty stosowania Erdomedu i czy doświadczyliście jakichś skutków ubocznych? Wasze opinie mogą być cennym wsparciem dla osób zmagających się z chorobami układu oddechowego, którym towarzyszy nadmierne wydzielanie śluzu – każda historia ma znaczenie!

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

Już po kilku dniach stosowania czuć, że śluz się rozrzedza i łatwiej go odkrztusić. Wcześniej próbowałem różnych syropów, ale większość albo nie działała, albo działała za słabo. Erdomed pomógł mi szczególnie przy takim męczącym, zalegającym kaszlu, który wydawał się nie mieć końca.

Brałem go zgodnie z zaleceniami i nie miałem żadnych skutków ubocznych. Co więcej, mam wrażenie, że przyspiesza wychodzenie z infekcji, bo nie kisi się tego śluzu w płucach, tylko wszystko ładnie się oczyszcza. Oczywiście nie działa od razu – pierwsze efekty zauważyłem po około dwóch dniach regularnego stosowania.

U mnie z Erdomedem było tak, że na początku działał naprawdę dobrze – śluz się rozrzedzał, łatwiej było go odkrztusić i miałem wrażenie, że szybciej wracam do formy. Ale po kilku dniach coś się zmieniło… Zacząłem kaszleć więcej, a do tego kaszel zrobił się bardziej męczący i suchy. Nie wiem, czy to normalne, ale miałem wrażenie, jakby śluz się skończył, a kaszel dalej został.

Lekarz powiedział, że to normalne i że tak działa Erdomed, ale szczerze mówiąc, czułem się gorzej niż przed braniem. Ostatecznie przestałem go brać i po dwóch dniach wszystko się uspokoiło. Może u niektórych działa super, ale ja miałem mieszane odczucia. Na początku ulga, ale potem coś nie grało… Może po prostu nie był dla mnie.