Jakie są Wasze doświadczenia ze stosowaniem leku Fexofast w leczeniu objawów alergii? Czy zauważyliście poprawę w łagodzeniu symptomów, takich jak katar sienny, swędzenie nosa, łzawienie oczu czy pokrzywka? Jakie skutki uboczne wystąpiły podczas terapii, na przykład bóle głowy, senność, nudności czy inne? Wasze opinie mogą być niezwykle pomocne dla osób rozważających rozpoczęcie leczenia tym lekiem lub borykających się z podobnymi wyzwaniami.
Słuchajcie, to działa świetnie, przynajmniej jeśli chodzi o chwilową ulgę w pokrzywce, to na pewno. Ale jeśli masz ją często, nigdy nie akceptuj diagnozy idiopatycznej. Sam przechodziłem przez to latami – ciągłe wysypki, tłumienie objawów – już mam dość tego podejścia. Teraz szukam przyczyny problemu, a odpowiedź to integracyjna medycyna funkcjonalna. Wygląda na to, że problem tkwi bardziej w jelitach i to będzie mnie kosztować fortunę, ale oni mają odpowiednie testy, by dowiedzieć się, co się naprawdę dzieje, zamiast przepisywać tony leków. Powiem wam jedno: mój problem, a pewnie i u wielu z was, jest powiązany z autoimmunologią. Nigdy nie pozwólcie nikomu wmówić sobie, że autoimmunologia oznacza, że ciało atakuje samo siebie – zapewniam was, że tak nie jest. Wasze ciało próbuje się leczyć, bo do tego jest stworzone, zwłaszcza w sytuacjach kryzysowych. Dam znać, kiedy dostanę wyniki moich testów.