Opinie Heviran

Jakie są Wasze doświadczenia ze stosowaniem leku Heviran w leczeniu zakażeń wirusem opryszczki oraz półpaścem? Czy zauważyliście złagodzenie objawów, szybsze ustępowanie zmian skórnych lub inne pozytywne efekty terapii? A może wystąpiły u Was skutki uboczne, takie jak bóle głowy, nudności, zawroty głowy, reakcje skórne lub zmęczenie? Wasze opinie mogą być cenne dla innych, którzy rozważają stosowanie Heviranu lub borykają się z podobnymi problemami zdrowotnymi.

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

Mam 35 lat i odkąd pamiętam, zawsze miałam problem z opryszczką – mam nawet zdjęcia jako trzylatka z opryszczką na ustach. Praktycznie na każdym zdjęciu szkolnym widać u mnie opryszczkę. Pojawiała się przy każdym stresie, okresie, świętach. Dopiero gdy urodziłam pierwsze dziecko, lekarz przepisał mi Heviran (acyklowir). Miałam wtedy kolejną opryszczkę i bałam się, że zarażę nią syna (opryszczka może być bardzo niebezpieczna dla niemowląt). Heviran okazał się dla mnie ratunkiem – od dwóch lat nie miałam żadnej opryszczki. Gdy byłam dzieckiem, marzyłam, żeby nigdy więcej nie mieć opryszczki, i teraz to życzenie się spełniło.