Jakie są Wasze doświadczenia ze stosowaniem leku Lesinelle jako środka antykoncepcyjnego? Czy zauważyliście pozytywne efekty związane ze stabilizacją cyklu menstruacyjnego, zmniejszeniem objawów trądziku lub redukcją dolegliwości związanych z zespołem napięcia przedmiesiączkowego? Jakie skutki uboczne wystąpiły podczas stosowania Lesinelle, takie jak bóle głowy, wahania nastroju, trądzik lub inne? Wasze opinie mogą być niezwykle pomocne dla osób rozważających rozpoczęcie stosowania tego leku lub mających podobne potrzeby.
Od 12 roku życia miałam problem z trądzikiem. Teraz mam 27 lat. Próbowałam różnych kosztownych metod leczenia, w tym peelingów chemicznych i innych zabiegów kosmetycznych. Kiedy miałam 25 lat, dermatolog zasugerował mi stosowanie Lesinelle. Brałam go przez 11 miesięcy. W pierwszym miesiącu miałam lekkie bóle głowy i mdłości, ale w drugim miesiącu te dolegliwości ustąpiły. W trzecim miesiącu moja twarz była prawie całkowicie czysta, a pod koniec 11. miesiąca skóra zaczęła promienieć – nie było ani jednego pryszcza ani śladu na mojej twarzy. Znajomi zaczęli pytać o moją rozświetloną cerę. Nie przytyłam. Przestałam stosować Lesinelle po osiągnięciu efektu promiennej skóry, ale w ciągu roku trądzik powrócił. Teraz zamierzam ponownie rozpocząć kurację.