Opinie Elin

Jakie są Wasze doświadczenia ze stosowaniem leku Elin jako środka antykoncepcyjnego? Czy zauważyłyście poprawę w regularności cyklu miesiączkowego, zmniejszenie dolegliwości menstruacyjnych lub inne korzyści? Jakie skutki uboczne wystąpiły podczas stosowania? Wasze opinie mogą być niezwykle pomocne dla osób rozważających rozpoczęcie stosowania Elin lub borykających się z podobnymi wyzwaniami.

Uwielbiam ten środek antykoncepcyjny. Stosuję Elin od prawie pięciu miesięcy. Wcześniej próbowałam dwóch innych tabletek, które powodowały u mnie silne wahania nastroju i okropną depresję, więc lekarz przepisał mi Elin. Jestem zachwycona. Moje piersi stały się większe, co dla mnie jest ogromnym plusem. Używam tylko tych tabletek, bez prezerwatyw czy innych metod, prowadzę bardzo aktywne życie seksualne i nie zaszłam w ciążę, więc Elin świetnie spełnia swoją rolę. Dodatkowo, zwiększył mi się popęd seksualny. Mam dwa problemy z Elin, ale zalety przeważają nad wadami. Po pierwsze, odczuwam nudności na początku nowego opakowania, które zwykle trwają 3-4 dni. Po drugie, mam obfite miesiączki, choć trwają tylko 3-4 dni.