Opinie Levomer

Jakie są Wasze doświadczenia ze stosowaniem Levomer przy bakteryjnych zakażeniach oczu? Czy zauważyliście szybką poprawę objawów, takich jak zaczerwienienie, pieczenie, ropna wydzielina czy uczucie piasku pod powiekami? Jak długo stosowaliście krople i po ilu dniach było widać wyraźną ulgę? Interesuje mnie też, czy u kogoś pojawiły się skutki uboczne, na przykład szczypanie po zakropleniu, przejściowe zamglenie widzenia, łzawienie albo podrażnienie oka. Wasze opinie i realne doświadczenia mogą bardzo pomóc osobom, które właśnie zaczynają leczenie Levomerem albo zastanawiają się, czego mogą się spodziewać w trakcie terapii.

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

Brałam Levomer przy bakteryjnym zapaleniu spojówek i u mnie zadziałał naprawdę szybko. Już po pierwszym dniu stosowania zauważyłam, że oko jest mniej czerwone i przestało się tak sklejać rano. Najbardziej dokuczliwe było to szczypanie zaraz po zakropleniu, ale trwało dosłownie kilkanaście sekund i dało się znieść. Po dwóch dniach wydzielina praktycznie zniknęła, a uczucie „piasku pod powieką” przestało mi przeszkadzać. Podoba mi się to, że lek działa miejscowo i nie obciąża całego organizmu. U mnie nie było żadnych innych skutków ubocznych poza chwilowym pieczeniem. Dokończyłam kurację do końca, bo bałam się, że infekcja wróci.