Opinie Polpril

Jakie są Wasze doświadczenia z lekiem Polpril? Czy zauważyliście poprawę w leczeniu nadciśnienia tętniczego, niewydolności serca lub chorób nerek? Czy wystąpiły u Was jakieś skutki uboczne, takie jak zawroty głowy, kaszel, nudności czy reakcje alergiczne? Wasze opinie mogą być cennym wsparciem dla innych osób stosujących ten lek – każda historia ma znaczenie!

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

Przyjmowałem lek Polpril przez kilka tygodni z powodu wysokiego ciśnienia krwi, mając nadzieję, że kaszel ustąpi. Jednak kaszel stał się tak uciążliwy i nie do zniesienia, że prowadził do odruchów wymiotnych, łapania powietrza i uczucia duszenia się. Spałem w ubraniu, na wypadek gdybym musiał wezwać karetkę z powodu problemów z oddychaniem. Czułem się bardzo spanikowany, żebra bolały mnie od kaszlu, a w całym ciele pojawiły się bóle i dolegliwości. Kaszel stał się bardzo oskrzelowy, z świszczącymi, gwizdającymi dźwiękami i chrypiącym odgłosem. Moje stopy mrowiły i paliły, miałem zawroty głowy i byłem niezwykle wyczerpany. Na skórze głowy pojawiła się swędząca, łuszcząca się wysypka. Ledwo funkcjonowałem. Przestałem przyjmować ten lek kilka miesięcy temu, ale objawy utrzymywały się. Dziś jest pierwszy dzień, kiedy kaszel jest mniej nasilony i nie czuję się duszony. Rany na skórze głowy nadal są obecne, podobnie jak bóle i dolegliwości. Mam nadzieję, że teraz wszystkie znikną.