Jak oceniacie efekty stosowania Poltram Combo i czy doświadczyliście jakichś skutków ubocznych? Wasze opinie mogą być cennym wsparciem dla osób zmagających się z bólem o umiarkowanym lub dużym nasileniu, które rozważają stosowanie tego leku – każda historia ma znaczenie!
Stosuje Poltram Combo przy leczeniu nawracających ostrych zapaleń prostaty które są arcynieprzyjemne. Stosuje go wraz z innymi lekami urologicznymi z dobrym skutkiem aby po kilku dniach zapomnieć o dolegliwości minimum na 6 - miesiecy. Nie nadużywam tego leku znając jego skład i działanie. Ostrożność jest jak najbardziej wskazana. Polecam.
Brałem Poltram Combo przez jakiś czas, bo miałem okropne bóle pleców, że aż nie dało się normalnie funkcjonować. Lek działał naprawdę szybko, po niecałej pół godzinie czułem, że ból odpuszcza, i mogłem wreszcie trochę odetchnąć. Trzymało to kilka godzin, więc na początku byłem zadowolony.
Ale z czasem zaczęło mi coś nie pasować. Często miałem zgagę albo takie dziwne uczucie w żołądku, zwłaszcza jak zapomniałem coś zjeść przed wzięciem tabletki. No i zacząłem się czuć zmęczony i śpiący w ciągu dnia, co było uciążliwe, szczególnie w pracy. Raz też wypiłem kieliszek wina na imprezie i następnego dnia czułem się fatalnie – chyba ten lek z alkoholem się nie lubi.
Ogólnie Poltram Combo pomaga na ból, to fakt, ale trzeba uważać, żeby nie przesadzić albo nie robić głupot, jak picie alkoholu przy tym. Moim zdaniem dobry na krótką metę, ale dłużej to już trzeba bardzo uważać.