Opinie Preato

Godzinę po tym, jak połknęłam kapsułkę Preato 50 mg, dotarło do mnie, ile bólu i dyskomfortu znosiłam każdego dnia… bo nagle prawie wszystko zniknęło. Poczułam ulgę, jakiej nie znałam od bardzo dawna – dosłownie, jakby ktoś zdjął ze mnie ciężar.

Zauważyłam też takie lekkie uczucie odurzenia – jakby bycia trochę na rauszu – ale bez wpływu na funkcjonowanie. Nie przeszkadzało mi to w normalnych czynnościach, po prostu czułam się trochę „miękko”, ale nie głupio ani otępiale.

I teraz najważniejsze – przez ostatni rok nie mogłam chodzić dłużej niż minutę, bo od razu miałam wrażenie, że zaraz padnę z wyczerpania. A tu nagle… mogłam chodzić, stać, poruszać się o wiele dłużej niż wcześniej. Naprawdę – nie pamiętam, kiedy ostatnio miałam tyle siły.

Dla mnie Preato okazał się niesamowicie silnym i skutecznym lekiem. Mam świadomość, że nie u każdego działa tak samo, ale w moim przypadku zmienił naprawdę bardzo wiele – dał mi z powrotem coś, co myślałam, że już straciłam na zawsze: swobodę poruszania się bez bólu.