Opinie Preato

Ból, który miałam przed rozpoczęciem leczenia Preato, był dla mnie codziennym przypomnieniem, że nigdy nie wrócę do dawnej siebie. Zmuszał mnie, bym pogodziła się z tym, że już nigdy nie będę funkcjonować tak, jak kiedyś. To było przygnębiające i odbierało mi siły psychiczne.

Ale po rozpoczęciu leczenia – ból praktycznie zniknął. Jest minimalny, czasem wraca, ale w porównaniu do tego, co było wcześniej, to niebo a ziemia. I co najważniejsze – znowu mogę żyć tak, jak dawniej. Nie w stu procentach, ale bardzo blisko tego.

Jestem ogromnie wdzięczna za ten lek. Naprawdę nie wiem, co bym zrobiła bez niego. Dzięki Preato odzyskałam kontrolę nad swoim życiem. I co ciekawe – nie miałam żadnych skutków ubocznych. Słyszałam od innych, że u nich się pojawiały, ale w moim przypadku nic – żadnych zawrotów głowy, żadnej senności, żadnych problemów.

Jeśli dopiero zaczynasz leczenie Preato – proszę, nie bój się i nie rezygnuj na starcie. Nawet jeśli słyszałaś o skutkach ubocznych u innych – warto spróbować. Dla mnie ten lek to było przełomowe doświadczenie. Oddał mi życie. I może dla Ciebie też będzie takim przełomem.