Jak oceniacie efekty stosowania Zentel i czy doświadczyliście jakichś skutków ubocznych? Wasze opinie mogą być cennym wsparciem dla osób zmagających się z zakażeniami pasożytniczymi, które rozważają stosowanie tego leku – każda historia ma znaczenie!
Stosowałem Zentel w leczeniu glistnicy. Lekarz zalecił jednorazową dawkę 400 mg, co odpowiada jednej tabletce. Przyjąłem ją podczas posiłku, aby zwiększyć wchłanianie leku. Po kilku dniach zauważyłem znaczną poprawę – ustąpiły bóle brzucha i inne dolegliwości związane z infekcją. Nie doświadczyłem żadnych skutków ubocznych. Po trzech tygodniach lekarz zlecił kontrolne badanie kału, które potwierdziło skuteczność terapii. Jestem zadowolony z działania Zentelu i polecam go osobom z podobnymi problemami.
Leczenie Zentel było bardzo skuteczne – usunięto 27 pasożytów z nogi między kostką a kolanem.
Nie wystąpiły żadne skutki uboczne, ciśnienie krwi było w normie, a cukrzyca typu 2 nie została w żaden sposób naruszona. Przyjęto 3 tabletki, a po 2 tygodniach kolejną dawkę 3 tabletek.
Nie udało się uzyskać diagnozy za pomocą biopsji. Pacjent bardzo zadowolony z leczenia, ponieważ wcześniej stosował 7 różnych maści, które działały tylko przez 2 dni każda, po czym swędzenie wracało, powodując brak snu.