Seks a Clindavag

W czasie stosowania Clindavag nie zaleca się współżycia – zarówno ze względu na skuteczność leczenia, jak i możliwość podrażnienia oraz ryzyko przeniesienia infekcji lub nadkażenia.

Temat jest powiązany z: https://medyk.online/lek/clindavag/czy-mozna-wspolzyc-w-trakcie-stosowania-clindavag/

Nie współżyj podczas stosowania Clindavag. Serio!!! To uczucie, jakby ktoś tarł cię od środka korą drzewa – zero przesady. Mówię to z własnego doświadczenia i absolutnie nie polecam próbować, nawet jeśli wydaje się, że „już prawie po wszystkim”. Lepiej przeczekać kilka dni, niż potem żałować.

U mnie Clindavag okazał się jedynym skutecznym lekiem na nawracającą bakteryjną waginozę. Miałam infekcje i regularnie, próbowałam różnych antybiotyków – dopochwowych i doustnych – i nic nie działało na dłużej. A po Clindavagu? Już po jednej dawce poczułam wyraźną ulgę, a po tygodniu było po sprawie.

Koniecznie stosuj go na noc przed snem, bo jak się zaaplikuje w ciągu dnia, to pół dnia potem czujesz, jak ci wypływa – a tego raczej żadna z nas nie lubi.