Ezehron nie powoduje chudnięcia i nie jest lekiem odchudzającym.
Temat jest powiązany z: https://medyk.online/lek/ezehron/czy-ezehron-obniza-trojglicerydy/
Ezehron nie powoduje chudnięcia i nie jest lekiem odchudzającym.
Zaczęłam go brać jakieś 3 tygodnie temu na cholesterol i mam wrażenie, że trochę mi spadła waga
Niby nic specjalnego nie robię, ale jakoś mniej mnie ciągnie do jedzenia i brzuch jakby mniejszy. Trochę się zastanawiam czy to normalne, czy przypadek, czy może coś innego się dzieje… Jakie macie doświadczenia?
Też dostałam Ezehron, bo cholesterol wyszedł mi kosmiczny i się przestraszyłam. I nagle bach – parę kilo mniej w dół.
Ale jak tak się nad tym zastanowiłam na spokojnie, to u mnie to chyba nie był sam lek. Ja po prostu zaczęłam bardziej uważać na jedzenie. Wcześniej to wieczorem chipsy, coś słodkiego, a potem wyrzuty sumienia. A jak dostałam lek, to się ogarnęłam – mniej smażonego, więcej normalnych obiadów, zero podjadania.
No i efekt był taki, że waga spadła. Ale nie sądzę, żeby to był bezpośrednio Ezehron, raczej taki „kop w głowę”, żeby się za siebie wziąć ![]()
U mnie trochę inna historia, bo ja schudłam jakieś 3 kg po Ezehronie, ale bardziej przez żołądek niż coś innego. Na początku miałam takie dziwne uczucie w brzuchu, trochę mnie „kręciło”, czasem luźniejszy stolec i przez to po prostu mniej jadłam. Nie miałam apetytu jak wcześniej, nawet na ulubione rzeczy. To nie było jakieś straszne, ale zauważalne. Moja koleżanka też to bierze i mówiła, że u niej zero zmian, więc to chyba bardzo indywidualne. U mnie to chudnięcie nie było jakieś super duże, bardziej takie „przy okazji”.