Pacjenci stosujący Pramolan często odczuwają zmniejszenie lęku, uspokojenie oraz poprawę jakości snu.
Ten temat jest powiązany ze źródłową dyskusją: https://medyk.online/lek/pramolan/jak-sie-czujecie-po-pramolanie
Pacjenci stosujący Pramolan często odczuwają zmniejszenie lęku, uspokojenie oraz poprawę jakości snu.
Mam pytanie do osób, które brały Pramolan. Jakie mieliście odczucia po tym leku? Lekarz przepisał mi go na moje lęki i problemy ze snem, ale trochę się obawiam, bo to dla mnie nowość. Czy czuliście się po nim senni, zmęczeni, a może wręcz przeciwnie – pełni energii? Jak długo trwało, zanim zauważyliście jakieś efekty? Będę wdzięczna za Wasze opinie i doświadczenia!
Brałam Pramolan przez kilka miesięcy, więc chętnie podzielę się swoim doświadczeniem. Na początku też miałam obawy, bo to jednak lek wpływający na naszą psychikę. Pierwsze dni były trochę trudne – czułam lekką senność i suchość w ustach, ale to minęło po około tygodniu. Po dwóch tygodniach zaczęłam zauważać pozytywne zmiany: lęki stopniowo się zmniejszały, a zasypianie stało się łatwiejsze.
Pamiętam, że miałam wtedy sporo stresu w pracy, a Pramolan pomógł mi podejść do wszystkiego z większym spokojem. Nie czułam się po nim otumaniona ani zmęczona w ciągu dnia, wręcz przeciwnie – miałam więcej energii, bo w końcu zaczęłam się dobrze wysypiać.