Co się czuje po Pramolanie?

Pacjenci stosujący Pramolan często odczuwają zmniejszenie lęku, uspokojenie oraz poprawę jakości snu.

Ten temat jest powiązany ze źródłową dyskusją: https://medyk.online/lek/pramolan/jak-sie-czujecie-po-pramolanie

Mam pytanie do osób, które brały Pramolan. Jakie mieliście odczucia po tym leku? Lekarz przepisał mi go na moje lęki i problemy ze snem, ale trochę się obawiam, bo to dla mnie nowość. Czy czuliście się po nim senni, zmęczeni, a może wręcz przeciwnie – pełni energii? Jak długo trwało, zanim zauważyliście jakieś efekty? Będę wdzięczna za Wasze opinie i doświadczenia!

Brałam Pramolan przez kilka miesięcy, więc chętnie podzielę się swoim doświadczeniem. Na początku też miałam obawy, bo to jednak lek wpływający na naszą psychikę. Pierwsze dni były trochę trudne – czułam lekką senność i suchość w ustach, ale to minęło po około tygodniu. Po dwóch tygodniach zaczęłam zauważać pozytywne zmiany: lęki stopniowo się zmniejszały, a zasypianie stało się łatwiejsze.

Pamiętam, że miałam wtedy sporo stresu w pracy, a Pramolan pomógł mi podejść do wszystkiego z większym spokojem. Nie czułam się po nim otumaniona ani zmęczona w ciągu dnia, wręcz przeciwnie – miałam więcej energii, bo w końcu zaczęłam się dobrze wysypiać.