Czy Neurovit może być stosowany przy depresji?

Neurovit może wspomagać układ nerwowy i poprawiać samopoczucie przy depresji, szczególnie jeśli jej objawy są związane z niedoborem witamin z grupy B. Wiele osób zgłasza pozytywne efekty w postaci większej energii, lepszej koncentracji oraz subtelnej poprawy nastroju po kilku tygodniach stosowania.

Temat jest powiązany z: https://medyk.online/lek/neurovit/czy-neurovit-moze-byc-stosowany-przy-depresji

Od kilku miesięcy zmagam się z depresją i zastanawiam się nad różnymi sposobami wsparcia leczenia. Ostatnio natknąłem się na informacje o Neurovicie – preparacie z witaminami z grupy B. Czy ktoś z Was stosował Neurovit w kontekście depresji? Jakie były Wasze doświadczenia? Czy zauważyliście poprawę nastroju lub energii? Będę wdzięczny za wszelkie opinie i porady.

Też miałem podobną sytuację. Lekarz przepisał mi Neurovit jako dodatek do innych leków. Po kilku tygodniach zauważyłem, że mam więcej energii i trochę lepszy nastrój. To nie było jakieś wielkie wow, ale czułem się lepiej. Każdy reaguje inaczej, więc warto obserwować, jak to na Ciebie działa.