Tak, stosowanie leku Egzysta może prowadzić do zwiększenia masy ciała u niektórych pacjentów.
Ten temat jest powiązany ze źródłową dyskusją: https://medyk.online/lek/egzysta/czy-po-leku-egzysta-sie-tyje
Tak, stosowanie leku Egzysta może prowadzić do zwiększenia masy ciała u niektórych pacjentów.
Biorę Egzystę od trzech tygodni i zauważyłem, że moja masa ciała wzrosła. Poza tym nie doświadczam żadnych innych skutków ubocznych. Nie znalazłem jeszcze zbyt wielu opinii na jego temat na forach. A może to ja nie trafiłem na te bardziej szczegółowe?
Też kiedyś stosowałem ten lek, ale tylko przez kilka dni, bo miałem dziwne uczucie w nogach i wrażenie, jakby moja głowa ważyła tonę. Może to było tylko moje przewrażliwienie, bo przecież nerwica zawsze gdzieś tam czuwa. Zawsze byłem przeciwnikiem leków – stanowcze “nie” dla tabletek.
Jak u Ciebie działa ten lek? W jakich dawkach go przyjmujesz? Czy zauważyłeś, że lęki się zmniejszyły?
Lek działa na mnie naprawdę dobrze – w moim przypadku nie chodzi o lęki, bo tych akurat nie doświadczam, ale o inne objawy, na które działa skutecznie. Jeśli chodzi o dawkowanie, to przyjmuję 75 mg rano i 75 mg wieczorem.