Jakie są Wasze doświadczenia ze stosowaniem leku Asubtela w antykoncepcji hormonalnej? Czy zauważyliście poprawę w zakresie regulacji cyklu miesiączkowego oraz zmniejszenie dolegliwości związanych z miesiączką, takich jak bóle czy obfite krwawienia? Jakie skutki uboczne wystąpiły podczas stosowania, takie jak bóle głowy, nudności, zmiany nastroju lub inne? Wasze opinie mogą być niezwykle pomocne dla osób rozważających stosowanie tego leku lub borykających się z podobnymi dylematami.
Zaczęłam stosować Asubtela w połowie listopada po tym, jak męczyłam się z uporczywym trądzikiem na podbródku, który nie chciał ustąpić. Przez pierwsze dwa tygodnie było dobrze, a potem nadszedł wysyp. Nie miałam zmian na całej twarzy, tylko na podbródku, ale były one zapalne i bolesne. Leczenie zajęło trochę czasu, co mocno wpłynęło na moją samoocenę. Mam 38 lat i zawsze borykałam się z problemami trądzikowymi. W wieku 21 lat przeszłam kurację Roaccutanem, co pomogło na jakiś czas, ale po urodzeniu dzieci trądzik na podbródku zaczął się mocno nasilać.
Kilka lat temu stosowałam Asubtela i postanowiłam spróbować ponownie, aby również pomóc sobie z obfitymi miesiączkami. Teraz jestem przy trzecim opakowaniu tabletek i w końcu zaczynam widzieć poprawę! Nie mam nowych wyprysków, a blizny zaczynają ładnie się goić. Moje miesiączki stały się lżejsze, a ja czuję się najlepiej, jak czułam się od dawna, także w zakresie objawów PMS.
Dla każdego, kto zmaga się z początkowym wysypem trądziku po rozpoczęciu stosowania Asubtela, mogę powiedzieć, że sytuacja naprawdę się poprawia. Wiem, że może się teraz wydawać, że jest gorzej, ale jest lepiej z czasem