Opinie Atywia

Jakie są Wasze doświadczenia z lekiem Atywia? Czy zauważyliście poprawę w regulacji cyklu menstruacyjnego, łagodzeniu objawów zespołu napięcia przedmiesiączkowego (PMS) lub poprawę stanu skóry? Czy wystąpiły u Was jakieś skutki uboczne, takie jak nudności, bóle głowy, wahania nastroju, przyrost masy ciała czy zmniejszenie libido? Wasze opinie mogą być cennym wsparciem dla innych osób stosujących ten lek – każda historia ma znaczenie!

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

Przez 3 lata próbowałam aż 8 różnych tabletek antykoncepcyjnych, ale 8 lat temu trafiłam na Atywię i od tamtej pory jestem przy niej. Moje miesiączki wcześniej wydawały się nie mieć końca. Zaczynały się bardzo obficie i trwały przez tygodnie, a nawet miesiące, zaledwie z tygodniową lub dwutygodniową przerwą od krwawienia. Moje poziomy żelaza i potasu były poza kontrolą, i szukaliśmy tabletki antykoncepcyjnej, która pomogłaby zapanować nad tym chaosem w moim organizmie. Atywia okazała się tym rozwiązaniem. Nigdy nie miałam z nią żadnych problemów: brak depresji, lęków, bólu głowy, zawrotów czy innych skutków ubocznych. Mam wrażenie, że jeśli lek ci nie pomaga, to oczywiście przerwiesz jego stosowanie i spróbujesz czegoś innego.