Opinie Atrox

Jakie są Wasze doświadczenia ze stosowaniem leku Atrox? Czy zauważyliście poprawę w obniżeniu poziomu cholesterolu i trójglicerydów we krwi? Czy lek pomógł w zmniejszeniu ryzyka chorób serca? Czy wystąpiły u Was jakieś skutki uboczne, takie jak bóle mięśni, problemy trawienne czy reakcje alergiczne? Wasze opinie mogą być cennym wsparciem dla osób rozważających terapię tym lekiem – każda historia ma znaczenie!

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

Po łagodnym zawale serca i założeniu stentu przepisano mi Atrox. Wkrótce po rozpoczęciu terapii zaczęłam odczuwać codzienny ból rąk, który budził mnie w nocy. Następnie ból rozprzestrzenił się na całe ciało, do tego stopnia, że nie mogłam wstać z krzesła czy łóżka. Nic nie przynosiło ulgi; był to ból nerwów i mięśni. Przyjmowałam lek przez rok, zanim lekarz w końcu mnie wysłuchał i odstawił Atrox, aby sprawdzić, czy to on jest przyczyną. W ciągu kilku dni ból zaczął ustępować. Teraz, po czterech miesiącach, wróciłam do normalności. Ból był tak intensywny, że myślałam, iż jestem śmiertelnie chora, i doszło do tego, że spisałam testament. Nie każdy reaguje w ten sposób, ale warto zwrócić uwagę, jeśli po rozpoczęciu przyjmowania leku pojawi się ból ciała, ponieważ może to być niebezpieczne. Nie wiem, jakie długoterminowe skutki mogą się jeszcze pojawić. Obecnie moje ręce nadal codziennie bolą, ale mniej niż wtedy, gdy brałam tabletki.