Opinie Benodil

Jakie są Wasze doświadczenia ze stosowaniem leku Benodil w leczeniu infekcji? Czy zauważyliście poprawę objawów, takich jak kaszel, duszność lub świszczący oddech? Czy lek działał szybko i przyniósł ulgę w dolegliwościach? Czy podczas terapii wystąpiły u Was skutki uboczne, takie jak bóle głowy, nudności, drżenie rąk lub inne? Wasze opinie mogą być niezwykle pomocne dla osób, które zastanawiają się nad zastosowaniem tego leku lub mają podobne problemy zdrowotne.

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

Brałam Benodil dwa razy w ramach długoterminowego leczenia. Pierwszy raz przez około 8 miesięcy – nie zauważyłam żadnych poważnych skutków ubocznych, a lek naprawdę pomógł na moje objawy. Drugi raz stosowałam Benodil przez prawie dwa lata. W tym czasie sporo przytyłam (około 10-15 kg) i pod koniec terapii czułam się ogólnie „nie w swojej skórze”. Skutki uboczne pojawiły się dopiero mniej więcej po roku drugiego leczenia. Zauważyłam również, że miałam większe problemy z zatrzymywaniem wody w organizmie, co powodowało uczucie obrzmienia. Czasami pojawiały się lekkie bóle głowy i odczucie zmęczenia, które wcześniej nie występowały. Pomimo tych niedogodności, lek był skuteczny w łagodzeniu moich objawów, choć z perspektywy czasu efekty uboczne stały się bardziej zauważalne przy dłuższym stosowaniu.