Opinie Biosotal

Biorę Biosotal od około dwóch miesięcy i muszę powiedzieć, że bardzo mi pomógł. Wcześniej miałam epizody migotania przedsionków, serce potrafiło nagle zacząć bić nierówno i bardzo szybko. Było to naprawdę stresujące, bo człowiek nigdy nie wiedział, kiedy znowu się zacznie. Odkąd zaczęłam przyjmować Biosotal, rytm serca się uspokoił i czuję się zdecydowanie lepiej. Na szczęście nie zauważyłam też u siebie większych skutków ubocznych, a jeśli już coś się pojawia, to raczej drobiazgi, które nie przeszkadzają w normalnym funkcjonowaniu. Mam nadzieję, że ta poprawa się utrzyma i że serce dalej będzie pracować tak spokojnie jak teraz. Chciałabym też przy okazji pochwalić mojego kardiologa, bo to właśnie on zaproponował mi leczenie i dobrze dobrał lek. Dużo pomogła mi też książka o migotaniu przedsionków, w której znalazłam sporo praktycznych informacji o stylu życia i sposobach radzenia sobie z tą chorobą. Dzięki temu łatwiej było mi zrozumieć, co dzieje się z moim sercem i jak można sobie z tym radzić na co dzień.