Opinie Biosotal

Tabletki Biosotal dość dobrze kontrolują u mnie migotanie przedsionków, ale niestety skutki uboczne są dla mnie bardzo trudne do zniesienia. Odkąd zacząłem je brać, mam duże problemy ze snem, stałem się bardzo emocjonalny i mam duże wahania nastroju.

Zauważyłem też dużą utratę włosów, jestem bardzo nerwowy i reaguję emocjonalnie znacznie mocniej niż wcześniej. Dodatkowo mam problemy z równowagą. Jestem osobą głuchą i niemą, więc już wcześniej mój balans nie był najlepszy, a odkąd biorę Biosotal, jest jeszcze gorzej. Muszę bardzo uważać podczas chodzenia, bo łatwo tracę równowagę i zdarza mi się prawie przewrócić.

Zauważyłem też, że łatwiej się gubię i mam problemy z koncentracją. Czasami trudno mi coś zrozumieć albo skupić się na rozmowie czy czytaniu. Te wszystkie problemy zaczęły się dopiero po rozpoczęciu leczenia.

Mam 76 lat i w ciągu ostatnich dwóch lat musiałem mieć aż cztery razy kardiowersję, czyli przywracanie rytmu serca przy pomocy impulsu elektrycznego. Ostatecznie wszczepiono mi rozrusznik serca, który wydaje się pomagać. Od czasu wszczepienia rozrusznika i rozpoczęcia leczenia Biosotalem nie miałem już napadów migotania przedsionków, ale niestety skutki uboczne tego leku są dla mnie naprawdę bardzo trudne.