Opinie Bufomix Easyhaler

Naprawdę nie bójcie się spróbować tego leku – w moim przypadku to był Bufomix Easyhaler. Mam tendencję do nadmiernego analizowania wszystkiego i po przeczytaniu opinii w internecie trochę się przestraszyłem skutków ubocznych. Dodatkowo przez dłuższy czas mieszkałem w miejscu, gdzie z wentylacji leciał kurz, czego nie byłem świadomy, i stopniowo zacząłem mieć problemy z oddychaniem oraz epizody świszczącego oddechu. Moja wydolność płuc spadła do około 70%, więc w końcu poszedłem do lekarza, który przepisał mi Bufomix Easyhaler. Szczerze mówiąc, zwlekałem z rozpoczęciem leczenia dłużej, niż powinienem. Zacząłem od standardowego stosowania – 2 dawki dziennie przez około tydzień, potem zwiększyłem do 4 dawek dziennie przez kolejny tydzień, a na koniec wróciłem do 2 dawek przez kilka dni.

Efekt? Świszczący oddech i uczucie ucisku w klatce piersiowej całkowicie zniknęły. Zacząłem lepiej spać, w końcu mogę wziąć pełny, głęboki oddech bez uczucia blokady. Czuję się znowu jak dawniej, jak „ja”. Ten lek naprawdę zrobił ogromną różnicę w moim życiu – i co najważniejsze, u mnie nie pojawiły się żadne skutki uboczne.