Opinie Controloc

Przez ostatnie kilka miesięcy miałam ogromne problemy z żołądkiem. Schudłam ponad 20 kilogramów w około trzy miesiące, bo praktycznie nie byłam w stanie normalnie jeść. Ciągle miałam mdłości, często wymiotowałam i przez długi czas mogłam przyjmować tylko bardzo lekkie rzeczy – coś w rodzaju papek, kaszek czy elektrolitów z apteki, żeby w ogóle utrzymać się na nogach.

W końcu trafiłam do gastrologa, który zlecił gastroskopię. Podczas badania okazało się, że mój żołądek jest bardzo podrażniony – błona śluzowa była zaczerwieniona, mocno zapalna i ogólnie w kiepskim stanie. Lekarz powiedział, że trzeba koniecznie zmniejszyć wydzielanie kwasu żołądkowego, żeby żołądek miał szansę się zregenerować.

Dostałam Controloc 40 mg dwa razy dziennie i szczerze mówiąc nie spodziewałam się aż takiej różnicy. Po raz pierwszy od kilku miesięcy mogłam normalnie coś zjeść bez wymiotów. Stopniowo zaczęłam wracać do normalnego jedzenia, a mdłości praktycznie ustąpiły.

Czuję się zdecydowanie lepiej i mam wrażenie, że w końcu odzyskałam normalne funkcjonowanie. Oczywiście pojawiły się drobne skutki uboczne, ale w porównaniu z tym, co przechodziłam wcześniej, to naprawdę niewielka cena. Dla mnie Controloc okazał się ogromną ulgą, bo wreszcie mogę jeść i normalnie żyć.