Jak oceniacie efekty stosowania Drovelis i czy doświadczyliście jakichś skutków ubocznych? Wasze opinie mogą być cennym wsparciem dla osób rozważających ten środek antykoncepcyjny – każda historia ma znaczenie!
- Bardzo dobrze
- Przeciętnie
- Słabo
Jak oceniacie efekty stosowania Drovelis i czy doświadczyliście jakichś skutków ubocznych? Wasze opinie mogą być cennym wsparciem dla osób rozważających ten środek antykoncepcyjny – każda historia ma znaczenie!
Od 4 miesięcy stosuję Drovelis. Myślę, że w ciągu 2 miesięcy poprawił on stan mojej skóry. Przed rozpoczęciem kuracji moja skóra miała tendencje do większych niż zwykle wyprysków spowodowanych stresem. Ale nie było to nic intensywnego, po prostu jeden duży krost co kilka tygodni. Teraz od miesięcy nie miałam żadnego (odpukać w niemalowane).
Poza stanem skóry, uważam, że ten lek ma najmniej efektów ubocznych. Naprawdę nie zauważam większej różnicy, poza tym, że moje miesiączki stały się regularne (co było powodem, dla którego go wzięłam), ponieważ przez rok przed tym dostawałam okres co 10 dni.
Miałam nadzieję, że trochę powiększy mi piersi, ale wcale. Na wypadek, gdyby ktoś również brał to pod uwagę przy wyborze tabletek
Biorę tabletki od prawie 3 lat, więc myślę, że mogę napisać rzetelną opinię
Tabletki drovelis są moimi pierwszymi tabletkami antykoncepcyjnymi i są trafione w punkt.
Pierwszy miesiąc krwawiłam, ale wiadomo organizm różnie reaguje kontaktowałam się ze swoim ginekologiem i informował mnie, że to normalne, po następnej miesiączce krwawienie ustąpiło i systematycznie po dziś dzień mam regularne krwawienia, przede wszystkim bezbolesne, przed zaczęciem brania tabletek miałam bardzo bolesne miesiączki, na szczęście to już nie jest moim problemem odkąd stosuję te tabletki. Cera zdecydowanie mi się poprawiła jest idealna zdarzy się, że raz na miesiąc wyskoczy mały pryszcz i tyle.
Waga stoi w miejscu, a nawet niższa ale to już raczej nie jest przyczyną tabletek.
Czuję się generalnie bardzo dobrze i mogę je polecić z czystym sumieniem jestem bardzo zadowolona!
Wiadomo każda z nas ma inny organizm i nie u każdego jest kolorowo. Również regularnie się badam, wątrobę, cytologie itp i również wszystko jest w porządku !