Opinie Dulofor

W moim przypadku Dulofor zaczął działać mniej więcej po trzech tygodniach, ale początki były naprawdę trudne. Skutki uboczne dały mi się mocno we znaki – miałam zawroty głowy, nadmierne pocenie się, kompletny brak apetytu, ciągłą senność i strasznie wysuszone usta. Przez chwilę naprawdę zastanawiałam się, czy dam radę wytrzymać.

Ale minął miesiąc i… wszystkie skutki uboczne zniknęły jak ręką odjął. Czuję się teraz stabilnie, nic mi nie dokucza fizycznie, a co najważniejsze – nie mam żadnych problemów seksualnych, które tak często się pojawiają przy tego typu lekach.

Jeśli chodzi o działanie na depresję – jest po prostu rewelacyjne. Mam wrażenie, jakby ktoś w końcu zapalił światło w mojej głowie. Znowu zaczęłam dostrzegać dobre rzeczy, których wcześniej nie widziałam albo nie byłam w stanie docenić. To nie jest tak, że wszystko stało się idealne, ale zmiana jest ogromna.

Moja rada? Jeśli dostaniesz receptę na Dulofor – daj sobie czas. Początek może być trudny, ale warto przeczekać, bo efekty są naprawdę warte tego wysiłku. Z tego, co widzę i czytam, ten lek naprawdę pomaga wielu osobom – i u mnie również zadziałał.