Jak oceniacie efekty stosowania Vibin Mini i czy doświadczyliście jakichś skutków ubocznych? Wasze opinie mogą być cennym wsparciem dla osób zmagających się z nieregularnymi cyklami menstruacyjnymi, bolesnymi miesiączkami lub trądzikiem, które rozważają stosowanie tego leku – każda historia ma znaczenie!
Mam 16 lat i dwa tygodnie temu zdiagnozowano u mnie zespół policystycznych jajników. W zasadzie moje miesiączki się nie pojawiały. Moja pediatra zaleciła Vibin Mini, aby ustabilizować poziom hormonów i pomóc w kilku innych kwestiach. Byłam sceptycznie nastawiona do brania antykoncepcji ze względu na możliwe skutki uboczne, takie jak depresja i przyrost wagi. Jestem zwykle bardzo szczęśliwą i energiczną osobą i szczerze mówiąc, bałam się to stracić. BYŁAM JEDNAK BARDZO ZASKOCZONA – Vibin Mini w ogóle nie zmienił mojego nastroju, nie przytyłam i ogólnie czuję się dobrze! Jedyny efekt uboczny to zmęczenie, ale daję sobie z tym radę i nie jest to wielki problem. Jeśli chodzi o trądzik, Vibin Mini świetnie go kontroluje. Jak dotąd, DZIĘKUJĘ CI, VIBIN MINI! Naprawdę pomagasz mi zadbać o moją przyszłość.