Opinie Flonidan

Jak oceniacie efekty stosowania Flonidanu i czy doświadczyliście jakichś skutków ubocznych? Wasze opinie mogą być cennym wsparciem dla osób rozważających stosowanie tego leku na alergię – każda historia ma znaczenie!

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

Stosuję Flonidan od kilku lat. Mam alergię przez cały rok, a w sezonie objawy są bardzo nasilone. Zażywam go tylko wtedy, gdy jest to konieczne – nie jestem osobą, która bierze go profilaktycznie. Z mojego doświadczenia wynika, że Flonidan działa skutecznie, jeśli przyjmuję go na pusty żołądek i gdy moje objawy są łagodne lub umiarkowane. Jeśli alergia jest silna, niestety nie pomaga.

Mam przewlekłą alergię (niediagnozowaną). Cierpię na suche, zaczerwienione, piekące oczy oraz zatkany nos, mimo przeprowadzonej operacji zmniejszenia małżowin nosowych. Do tego dochodzi ogólne zmęczenie i brak energii. Flonidan pomógł mi znów normalnie funkcjonować – mogę patrzeć ludziom w oczy, gdy z nimi rozmawiam, a mój nos jest znacznie bardziej drożny. Bardzo ważne jest, aby brać go przez tydzień, zanim zacznie w pełni działać. U mnie efekt pojawił się dopiero czwartego dnia, a teraz czuję się świetnie, może nawet najlepiej w życiu. Daję mu ocenę 8/10, ponieważ powoduje u mnie suchość w ustach i nieco pogarsza sen.

Piszę tę opinię, aby zachęcić do wypróbowania go na sobie, zamiast sugerować się negatywnymi recenzjami w Internecie. Warto przyjmować go codziennie przez tydzień, a nawet dwa, aby zobaczyć, jak faktycznie działa.