Opinie Milurit

Jak oceniacie efekty stosowania Miluritu i czy doświadczyliście jakichś skutków ubocznych? Wasze opinie mogą być cennym wsparciem dla osób zmagających się z dną moczanową i podwyższonym poziomem kwasu moczowego – każda historia ma znaczenie!

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

Przyjmowałem Milurit przez 3 tygodnie i nigdy nie czułem się gorzej w życiu. Ten lek zamienił ból palców u nóg w silny ból stawów w obu stopach i rękach. Miałem ból głowy, całe ciało czuło się słabe i nie mogłem pozostać przytomny. Milurit uczynił mnie niepełnosprawnym i straciłem pracę. Nie byłem w stanie chodzić ani wstać z łóżka. Mój lekarz przepisał mi coraz więcej leków przeciwbólowych, aby pomóc mi znieść lek, który mój organizm odrzucał. Pominąłem jedną dawkę Miluritu przez jeden dzień i poczułem się całkowicie normalnie. Przestałem brać wszystkie leki na receptę i to było jak wyjście z mgły. Mój palec trochę boli, ale pracuję nad dietą, biorę suplementy, aby pozbyć się kwasu moczowego, i nigdy nie czułem się lepiej.

Po Miluricie miałam problemy z żołądkiem, więc zmieniono mi lek na Zyloric. Po nim czułam się znacznie lepiej, a poziom kwasu moczowego spadł do normy.