Opinie Minovivax

Zanim zaczęłam stosować Minovivax, miałam prawdziwe kompleksy na punkcie swoich włosów. Za każdym razem, gdy szłam na plażę, czubek głowy dosłownie mi się przypalał – skóra była tak odsłonięta, że bez kremu z filtrem nie dało się wytrzymać. A przy myciu włosów czułam, jakby były coraz cieńsze, coraz bardziej rzadkie.

Najgorsze było u fryzjera – kiedy spryskiwał mi włosy wodą, skóra głowy była od razu widoczna. W lustrze widziałam tylko prześwity i coraz większe zakola. Przestałam czuć się dobrze ze sobą, zaczęłam unikać bliskich ujęć na zdjęciach.

Usłyszałam o Minovivaxie 5%, wcześniej znałam tylko droższe odpowiedniki. Zdecydowałam się na zakup 6-miesięcznej kuracji w płynie i po prostu postanowiłam być konsekwentna. Stosuję go rano i wieczorem, codziennie, bez ani jednego dnia przerwy.

Nie miałam żadnych skutków ubocznych. Po czterech i pół miesiąca widzę ogromną różnicę. Włosy zaczęły wracać na całej głowie. Znów są gęste, grube, takie jak kiedyś. Mam mnóstwo nowych włosków na linii czoła – tam, gdzie wcześniej robiły się prześwity i zaczynało się cofające czoło – i na czubku głowy, gdzie już praktycznie nie było nic.

Sama jestem zaskoczona, jak wiele odrosło w tak krótkim czasie. Nie mogę się doczekać, co zobaczę za kolejne kilka miesięcy. Wiem, że każdy reaguje inaczej, ale u mnie ta zmiana była naprawdę widoczna i – nie przesadzając – poprawiła nie tylko wygląd, ale i samopoczucie.