Jakie są Wasze doświadczenia z lekiem Posterisan H? Czy zauważyliście poprawę w leczeniu hemoroidów, świądu lub stanów zapalnych okolicy odbytu? Czy wystąpiły u Was jakieś skutki uboczne, takie jak podrażnienie, pieczenie czy reakcje alergiczne? Wasze opinie mogą być cennym wsparciem dla innych osób stosujących ten lek – każda historia ma znaczenie!
Chciałam tylko dodać… naprawdę warto stosować się do instrukcji. Wiem, że to oczywiste, a jestem dorosłą osobą, która powinna wiedzieć lepiej. Ale w desperacji użyłam trzech czopków Posterisan H naraz i cóż… jak zaczęły się rozpuszczać, to po prostu wyciekły. Nie czułam kompletnie nic – są naprawdę delikatne – ale przesiąkło mi to przez ubranie. Gdybym trzymała się zaleceń, nic takiego by się nie stało. Więc serio – lepiej się nie spieszyć!
Niedawno przeszłam operację w okolicy miednicy, a prawie dwa tygodnie później moje hemoroidy zaatakowały z pełną mocą. Nigdy wcześniej nie czułam takiego bólu. Próbowałam radzić sobie sama, testując WSZYSTKO, co było dostępne bez recepty, ale czwartego dnia, kiedy zorientowałam się, że dorobiłam się szczeliny odbytu, miałam dość. Zadzwoniłam do lekarza z płaczem i przepisała mi tę maść. Po 20 minutach ból i obrzęk wyraźnie się zmniejszyły. W końcu mogłam usiąść z rodziną i spędzić normalny wieczór!