Jak oceniacie efekty stosowania Pylera i czy doświadczyliście jakichś skutków ubocznych? Wasze opinie mogą być cennym wsparciem dla osób leczonych na zakażenie Helicobacter pylori – każda historia ma znaczenie!
- Bardzo dobrze
- Przeciętnie
- Słabo
Jak oceniacie efekty stosowania Pylera i czy doświadczyliście jakichś skutków ubocznych? Wasze opinie mogą być cennym wsparciem dla osób leczonych na zakażenie Helicobacter pylori – każda historia ma znaczenie!
Po gastroskopii okazało się, że jestem zakażona Helicobacter. Dostałam receptę na kurację lekiem Pylera. Naczytałam się sporo negatywnych opinii w internecie. Odwlekałam terapię. Objawy coraz bardziej mi dokuczały: bóle żołądka, zgagi, skurcze itp. W końcu przełamałam się i zdecydowałam na leczenie. Jedynym skutkiem ubocznym był ciemny stolec i ciemniejsze zabarwienie moczu. Z rana po śniadaniu może troszkę miałam mdłości i 2 razy podczas całej kuracji miałam metaliczny smak w ustach. Leczcie się, nie czytajcie negatywnych opinii!
Aaa i dodam, że nie robiłam jeszcze testów, czy bakteria zniknęła, bo jeszcze jest za wcześnie, ale czuję poprawę