Jakie są Wasze doświadczenia z lekiem Qlaira? Czy zauważyliście poprawę w regulacji cyklu menstruacyjnego, łagodzeniu objawów PMS lub zmniejszeniu obfitości krwawień? Czy wystąpiły u Was jakieś skutki uboczne, takie jak bóle głowy, nudności, wahania nastroju czy zmiany masy ciała? Wasze opinie mogą być cennym wsparciem dla innych osób stosujących ten lek – każda historia ma znaczenie!
Qlaira to absolutnie niesamowita tabletka. Czuję się, jakbym nie przyjmowała żadnych leków. Nie doświadczam skutków ubocznych poza naprawdę suchą skórą – nic poważnego. Bez antykoncepcji miałam koszmarne, niezwykle bolesne i intensywne miesiączki, które rujnowały moje życie i powodowały anemię. Nie miałam już innych opcji, ponieważ inne tabletki antykoncepcyjne (próbowałam Loestrin, Sprintec, Apri i Ortho Tri-Cyclen) nie pomagały na moje objawy i powodowały mnóstwo nie do zniesienia skutków ubocznych oraz ciągłe krwawienia międzymiesiączkowe z jeszcze gorszymi skurczami. Qlaira rozwiązała wszystkie moje objawy PMS i problemy z miesiączką, dając mi zrównoważony nastrój i lekką, bezbolesną miesiączkę, która pojawia się dokładnie na czas. Nie mogę uwierzyć, jak wspaniale się czuję. Ta tabletka zmienia moje życie.