Opinie Remirta ORO

Remirta ORO okazała się dla mnie dosłownie ratunkiem życia. NAPRAWDĘ ratunkiem. Przez długi czas zmagałam się z potężnym lękiem i atakami paniki praktycznie przez cały dzień, a do tego doszła przewlekła bezsenność i nocne ataki paniki, które potrafiły mnie wybudzać w środku nocy w totalnym przerażeniu. Żyłam w ciągłym napięciu, strachu i poczuciu, że nigdy nie jest „bezpiecznie”.

Dopiero Remirta ORO coś realnie zmieniła. Ten lek dosłownie przywrócił mi normalność, którą znałam sprzed choroby. Zniknęło ciągłe uczucie zagrożenia, ten wewnętrzny ścisk i panika, która wcześniej towarzyszyła mi niemal bez przerwy. Nocne ataki paniki całkowicie ustąpiły, a sen w końcu stał się spokojny, głęboki i regenerujący. Po raz pierwszy od bardzo dawna zaczęłam normalnie przesypiać noce.

Jeśli mam być szczera, jedynym minusem, jaki zauważyłam, jest zwiększony apetyt i niewielki przyrost masy ciała. Ale w moim przypadku to naprawdę drobiazg w porównaniu z tym, co ten lek mi dał. Przy moich problemach psychicznych korzyści zdecydowanie przewyższają skutki uboczne. Mam współistniejące zaburzenie schizoafektywne, CPTSD, depresję i zaburzenia paniczne, a mimo to mogę powiedzieć z ręką na sercu, że Remirta ORO przyniosła mi większą ulgę niż jakikolwiek inny lek, który stosowałam.