Opinie Symdieno

Jakie są Wasze doświadczenia ze stosowaniem Symdieno w leczeniu endometriozy? Czy zauważyłyście poprawę w zmniejszeniu bólu, ograniczeniu krwawień lub innych objawów tej choroby? Jakie efekty zauważyłyście po kilku tygodniach lub miesiącach terapii – czy przyniosła Wam realną ulgę w codziennym funkcjonowaniu? A może pojawiły się skutki uboczne, takie jak bóle głowy, wahania nastroju, przyrost masy ciała, trądzik czy zmiany w cyklu miesiączkowym? Wasze opinie mogą być bardzo pomocne dla kobiet, które dopiero rozważają rozpoczęcie terapii Symdieno i chcą poznać realne doświadczenia innych pacjentek.

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

Pierwsze tygodnie nie były łatwe – miałam bóle głowy, lekkie wahania nastroju i trochę trądziku, ale lekarz uprzedził mnie, że organizm musi się przyzwyczaić. Po około dwóch miesiącach zauważyłam, że ból w podbrzuszu znacznie się zmniejszył, a okresy stały się krótsze i mniej obfite. Największym plusem jest to, że mogę normalnie funkcjonować – wcześniej każda miesiączka to był koszmar, teraz jest po prostu „normalnie”.