Jak oceniacie efekty stosowania Sympramolu i czy doświadczyliście jakichś skutków ubocznych? Wasze opinie mogą być cennym wsparciem dla osób zmagających się z zaburzeniami lękowymi uogólnionymi lub somatycznymi, które rozważają stosowanie tego leku – każda historia ma znaczenie!
Sympramol stał się moim codziennym towarzyszem około półtora roku temu. Przez wiele lat zmagałam się z przewlekłym stresem i lękiem, co skutkowało poważnymi problemami ze snem. Zawsze była to dla mnie wielka frustracja - leżeć w łóżku, zasypiać, a potem budzić się w środku nocy i nie móc zasnąć z powrotem. Mój lekarz zalecił mi Sympramol, a efekty przekroczyły moje najśmielsze oczekiwania. Od tamtej pory nie tylko mogę przespać całą noc, ale czuję się także bardziej zrelaksowana i spokojna w ciągu dnia.
Muszę jednak przyznać, że Sympramol nie jest pozbawiony skutków ubocznych. Przez pierwsze kilka tygodni po rozpoczęciu kuracji odczuwałam suchość w ustach i dość silną senność. Miałam też poczucie, że moje emocje są nieco “spłaszczone” - nie czułam tak silnych uczuć radości, ale z drugiej strony nie odczuwałam też tak głębokiego lęku. Na szczęście, te skutki uboczne zaczęły zanikać po około miesiącu, a teraz mogę powiedzieć, że nie odczuwam żadnych negatywnych skutków. Mimo wszystko, zdecydowanie polecam Sympramol - jest skuteczny i daje realną ulgę osobom zmagającym się z problemami z lękiem i snem.